O Nas

Spletna stran https://www.radarska-slika-padavin.si/ je specializirana za prikazovanje trenutnega vremenskega stanja in napovedi padavin v Sloveniji ter sosednjih državah. Poleg prikaza radarske slike padavin, ki se redno osvežuje, spletna stran ponuja tudi podrobno  napoved vremena za večje slovenske kraje.

Vremenska napoved je prikazana v obliki privlačnih animacij, ki uporabnikom omogočajo lažje načrtovanje dejavnosti glede na vremenske razmere. Uporabnik lahko izbere želen kraj, za katerega želi videti napoved, in tako pridobi natančne informacije o pričakovanih padavinah, temperaturah in vetrovnih razmerah.

Poleg tega spletna stran ponuja tudi različne druge informacije o vremenu, kot so vremenska opozorila, povprečne vrednosti padavin, temperature zraka ter vremenski pojavi, kot so nevihte, dež in sneg. Preberete si lahko tudi zanimivosti o vremenu, njegovi zgodovini in vremenskih rekordih.

Upravitelji se trudimo zagotavljati kakovostne in zanesljive informacije o vremenskih razmerah v Sloveniji. Spletna stran je brezplačno dostopna za uporabnike in je enostavna za uporabo. Zaradi svoje natančnosti in aktualnosti je spletna stran priljubljena med uporabniki, ki iščejo zanesljive informacije o vremenskih razmerah v Sloveniji in sosednjih državah.

Kontakt: info@radarska-slika-padavin.si