Vremenska napoved za 31.10.2023 in naprej: Kaj nas čaka v prihodnjih dneh?

Trenutne vremenske razmere

Danes bo v Sloveniji nestanovitno s krajevnimi padavinami, deloma plohami in nevihtami. Temperature bodo sredi dneva od 11 do 20 °C, popoldne pa se bo ohladilo. Ponoči se bo postopno zjasnilo. Jutri bo povečini sončno, čeprav bo zjutraj in deloma dopoldne marsikje megleno. Popoldne se bo oblačnost povečala, zlasti na Primorskem in Notranjskem, kjer lahko rahlo dežuje.

Obeti za prihodnje dni

V noči na četrtek bodo rahle padavine prehodno zajele vso Slovenijo in do jutra na vzhodu že ponehale. V soboto bo občasno deževalo predvsem na zahodu, v nedeljo pa spet po vsej Sloveniji. Vreme se ne bo povsem ustalilo niti v prvi polovici prihodnjega tedna.

Vpliv vremena na počutje

V noči na torek in v torek bo veliko ljudi imelo z vremenom povezane težave. V torek zvečer bo obremenitev popustila, v sredo bo vpliv vremena na počutje ugoden.

UV indeks

UV indeks bo sredi dneva ob jasnem vremenu po nižinah dosegel vrednost okoli 2, v gorah pa okoli 3.

Povzetek in priporočila

Vreme v Sloveniji je zelo dinamično in zahteva stalno spremljanje. Zato je pomembno, da ste vedno obveščeni o najnovejših vremenskih napovedih in kako te lahko vplivajo na vaše počutje in aktivnosti. Ostanite varni in pripravljeni na vse, kar nam prinaša mati narava.

Za najnovejše in najbolj natančne informacije o vremenskih razmerah v Sloveniji vas vabimo, da spremljate našo stran Radarska Slika Padavin. Tu boste našli realnočasovne podatke in napovedi, ki vam bodo pomagale bolje načrtovati vaše dneve.

Ob tej priložnosti vam želimo tudi lepe in varne praznike. Ostanite varni in pripravljeni na vse, kar nam prinaša mati narava.

Leave a Comment