Vremenska napoved za 1.11.2023 in naprej: Kakšno vreme nas čaka v prihodnjih dneh?

Trenutne razmere

Danes bo v Sloveniji povečini sončno, z izjemo nižin, kjer bo zjutraj in deloma dopoldne megleno. Popoldne se bo od jugozahoda oblačnost povečala, in na Primorskem ter Notranjskem lahko že rahlo dežuje. Najvišje dnevne temperature bodo od 11 do 16 stopinj Celzija, na Primorskem pa okoli 19 stopinj.

Napoved za jutri

Jutri bo v vzhodnih krajih Slovenije dokaj sončno, medtem ko bo na zahodu povečini oblačno z dežjem, ki se bo čez dan krepil. Spet bo pihal jugozahodni veter. Najnižje jutranje temperature bodo od 3 do 9 stopinj, ob morju okoli 12, najvišje dnevne pa od 10 do 17 stopinj, ob morju do 19 stopinj.

Obeti za prihodnje dni

V noči na petek bodo padavine zajele celotno Slovenijo in čez dan postopno oslabele. Nastale bodo nevihte z nalivi. Meja sneženja se bo spustila do nadmorske višine okoli 1500 metrov. V soboto bodo padavine prehodno ponehale, delno se bo razjasnilo. Zvečer lahko na zahodu spet rahlo dežuje.

Vpliv vremena na počutje

V torek zvečer bo obremenitev zaradi vremena popustila. V sredo bo vpliv vremena na počutje ugoden. V četrtek popoldne pa se bo obremenitev spet povečevala.

Zaključek

Vremenske razmere v Sloveniji so dinamične in zahtevajo pozornost, zlasti če načrtujete potovanje ali druge aktivnosti na prostem. Bodite obveščeni o najnovejših vremenskih napovedih. Upamo, da vam je ta članek pomagal bolje razumeti, kaj lahko pričakujete v prihodnjih dneh. Spremljajte našo spletno stran radarska slika padavin!

Leave a Comment