Pogoji poslovanja

Pogoji poslovanja

1. Splošno

Pogoji poslovanja za spletno stran https://www.radarska-slika-padavin.si/ (“Spletna stran”) so navedeni spodaj. Prosimo, da te pogoje natančno preberete, saj je vaša uporaba Spletne strani odvisna od njih. S sprejemom teh pogojev potrjujete, da ste jih prebrali, jih razumeli in se z njimi strinjate.

2. Uporaba Spletne strani

Vsak obiskovalec naše Spletne strani (“Uporabnik”) se zaveže, da bo naše storitve uporabljal v skladu z veljavnimi zakoni in predpisi ter s temi pogoji.

3. Zasebnost in varstvo podatkov

Zasebnost in varstvo podatkov naših Uporabnikov sta za nas izjemno pomembna. Naša politika zasebnosti, ki je dostopna na Spletni strani, opisuje, kako zbiramo, shranjujemo in uporabljamo osebne podatke Uporabnikov.

4. Piškotki

Ta Spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš računalnik ali mobilni napravi, ko obiščete našo Spletno stran. Uporabljamo jih za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za zagotavljanje učinkovitejšega delovanja Spletne strani.

Zlasti uporabljamo piškotke Google AdSense, storitve, ki omogoča zaslužek s prikazovanjem oglasov na naši Spletni strani. Ti piškotki nam omogočajo prikazovanje ciljno usmerjenih oglasov, ki so prilagojeni interesom naših Uporabnikov.

Google AdSense uporablja različne piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, zbiranje analitičnih podatkov in prikazovanje personaliziranih oglasov. Nekaj glavnih piškotkov, ki jih uporablja Google AdSense, so:

  1. __gads: Ta piškotek uporablja Google AdSense za izboljšanje učinkovitosti oglaševanja na spletnih mestih in preprečevanje prikazovanja oglasov, ki jih je uporabnik že videl. Rok trajanja je 2 leti.
  2. _ga: Ta piškotek uporablja Google Analytics, ki AdSenseu omogoča zbiranje informacij o tem, kako se uporabniki vedejo na spletni strani. Rok trajanja je 2 leti.
  3. _gid: Ta piškotek uporablja Google Analytics za sledenje uporabnikovi interakciji z oglasom za izboljšanje prihodnjih oglasnih izkušenj. Rok trajanja je 24 ur.
  4. _gat: Ta piškotek uporablja Google Analytics za omejitev števila zahtev, ki se pošljejo na Google, in zmanjšanje obremenitve na strežnikih. Rok trajanja je 1 minuta.
  5. ANID: Ta piškotek se uporablja za oglaševanje, ki ga strežejo prek Googlove oglaševalske mreže. Rok trajanja je 1 leto.
  6. NID: Ta piškotek uporablja Google za prilagajanje oglasov, ki se prikazujejo v Googlovih storitvah, kot je Google Iskanje. Rok trajanja je 6 mesecev.

Prosim, upoštevajte, da se lahko točni piškotki in njihov rok trajanja spreminjajo, saj Google nenehno posodablja svoje storitve.

Za več informacij o tem, kako Google uporablja piškotke, obiščite njihovo stran o politiki piškotkov: https://policies.google.com/technologies/cookies.

5. Pravice intelektualne lastnine

Vse vsebine, ki so prikazane ali na voljo na Spletni strani, vključno z besedili, grafikami, logotipi, ikonami, slikami, avdiovizualnimi vsebinami, so last lastnika Spletne strani in so zaščitene z zakoni o avtorskih pravicah, blagovnih znamkah in drugimi zakoni o intelektualni lastnini.

6. Omejitev odgovornosti

Spletna stran in vsebine na njej so na voljo “takšne kot so”, brez kakršnih koli garancij. Lastnik Spletne strani ne prevzema nikakršne odgovornosti za morebitne napake ali netočnosti na Spletni strani.

7. Sprememba pogojev

Pridržujemo si pravico do spremembe teh pogojev poslovanja kadarkoli in brez predhodnega obvestila. Spremenjene pogoje bomo objavili na Spletni strani.

8. Veljavna zakonodaja in sodišče

Za te pogoje poslovanja in za vse spore, ki bi izhajali iz njih, velja slovensko pravo. Za reševanje vseh sporov je pristojno sodišče v Sloveniji.

9. Kontakt

Če imate kakršna koli vprašanja glede teh pogojev poslovanja, nas prosimo kontaktirajte na info@radarska-slika-padavin.si.